Tieners verhaal – Warme billen

Was is een lastige puber? Zeker niet. Althans dat dacht ik zelf, de waarheid is dat ik best mijn momenten had dat mijn ouders me achter het behang wilde plakken. Ik had al een tijdje een vriendje en dat was in de zomervakantie best leuk geweest. Ik was twee weken met mijn ouders op vakantie geweest naar zuid Frankrijk en nu hadden mijn ouders nog twee weken de caravan op een camping in zeeland staan. De eerste week was ik mee geweest en had heerlijk gezwommen en vooral nog even mijn kleurtje uit Frankrijk bijgehouden. De laatste week was ik alleen thuis geweest. Mijn vriendje was langs geweest en hoewel hij niet was blijven slapen hadden we wel heerlijk lange avonden met elkaar gehad. Maar we hadden het netjes gehouden en die donderdag kwamen mijn ouders thuis. Ze besteedde de hele vrijdag aan het opruimen van de campingspullen en ik kwam pas weer in beeld op zaterdagmiddag. De buurman had mijn vader gesproken en die had mij naakt op mijn slaapkamer gezien door het raam terwijl mijn vriendje in huis was. Echthe, waar bemoeide hij zich mee. Hij had zich al moeten schamen dat hij uitgebreid had gekeken naar mijn borsten, want meer had hij niet kunnen zien door het raam op 1 hoog. Maar er dan ook nog uitgebreid verslag doen aan mijn ouders, bah wat een vent. Ik kan verhalen vertellen over zijn zoon, maar dat doe ik niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *